turizem VITA-MED- ŠOLAM
- FAKULTETAM ZA AGRONOMIJO
- UPOKOJENCEM
- ČEBELARSKIM DRUŠTVOM IN DRUGIM preberi več

 

Obiskovalcem pokažemo naše čebelarstvo, z poudarkom na kakovostni pridelavi medu od cveta do kozarca, kot osnovnega pridelka. Sodobno točilnico z avtomatskim strojem za odkrivanje medu,čiščenje in hranjenje le-tega.

 

So tisti lepi del čebelarskega življenja, ki nam ostane za vedno v spominu, zato se ob končanem ogledu razvije velika razprava o aktualnem čebelarjenju za tisti čas. Ob dobri kapljici » ta sladkega« in medenih dobrotah pa postanejo težave veliko lažje rešljive.

 

V trgovinici »MEDENI KOTIČEK« si je možno po ugodnih cenah kupiti naše medene pridelke: več vrst medu, cvetni prah, propolis kapljice, vosek, kot tudi izdelke iz medu, imamo pa tudi zelo širok darilni program za različne priložnosti.

 

V manjšem muzeju prikazujemo orodja in pribor za pridelavo različnih vrst čebeljih pridelkov. Za ne čebelarje je to zelo nazorno prikazano, zato je ta del prostora za njih najbolj zanimiv.

 

V sklopu obiska našega čebelarstva pa spada tudi pokušnja naših medov, kot tudi izdelkov iz medu, cvetnega prahu , propolisa in matičnega mlečka pod tržnim imenom APISNARAVA. Vsi naši pridelki in izdelki pa se trži pod blagovno znamko VITA – MED.

Smo eno od večjih čebelarstev v Sloveniji in čebele tudi prevažamo, saj s tem dosegamo boljšo sortnost naših medov. V ta namen imamo posebno vozilo z prikolico s katerim lahko na hitro dosežemo večje razdalje.

na vrh

 
Silvo Posl, 031 419 111, Tadej, Dejan Posl 041 574 236; cebelarstvo.posl@siol.net