2.602.90

Dopolnilna krmna mešanica za prehrano čebel – beljakovinska (Apisvita-B) in osnovna (Apisvita-O).

Počisti
Šifra: VM067 Kategorija: Oznaka:
Opis

Pri dolgoletnem delu v našem čebelarstvo pa smo razvili tudi prehrano za čebele. Dopolnilni krmni mešanici APIVITA-O in APISVITA-B sta mešanici, ki ju čebelam namenimo zgodaj spomladi in pozno poleti ali ob neugodnih vremenskih razmerah.

Pogačo dodamo čebelam v primerih, ko želimo zgodnji spomladanski razvoj ali ko mislimo, da so čebele iz kakršnegakoli razloga brez hrane. V primerih, ko se nenadno in predčasno konča predvidena paša, ob daljših deževnih ali brezpašnih obdobjih, je pogača edino varno nadomestilo za občutek paše in nemoteno zaleganje matice, ki pa je nujno za izkoriščanje naslednjih paš.

Pogača ni namenjena kot nadomestilo za medene zaloge, ampak kot vzpodbuda za aktivnejšo delovanje celotne čebelje skupnosti, zato morajo v družini biti tudi dovolj velike medene zaloge. APISVITA-B imajo tudi beljakovinski dodatek, ki je nadomestek za cvetni prah.

Pogače so narejene tako, da je možen nadzorovan odjem, zato jo čebele topijo sproti in je porabijo le toliko, da zadostijo potrebe tistega časa. Tako je ne kopičijo v satje kot zalogo in pogača ne prehaja v med.

Dodatne informacije
Teža1 kg
Vrsta

APISVITA-O, APISVITA-B

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Apisvita”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja